Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkterna, priser, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i beställningen bör du omedelbart kontakta oss via e-post till info@biobran.se.

Leveranstider

Varorna skickas med FedEx. Leveranstiden är vanligtvis 2-4 arbetsdagar från beställningsdagen. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) så kontaktar du oss direkt på e-postadress info@biobran.se. Vid försenad leverans har du alltid rätt att häva ditt köp. Risken för inhandlade varor övergår till köparen när leveransen görs.

Priser

Priserna i butiken anges i SEK (svenska kronor). Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Frakt

Paket levereras till dig av FedEx gratis.

Betalningssätt

Betalning sker enkelt och säkert med Paypal. Även om du inte har ett Paypalkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Paypal. Paypal samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Läs mer om Paypal här: www.paypal.se

Personuppgiftslagen

Vi sparar inte dina kunduppgifter till annat än fullföljning av din beställning. Vi följer personuppgiftslagen sedan den trädde i kraft 1998. Du kan alltid begära rättelse, utdrag samt att vi tar bort dina uppgifterna från vårt register.

Reklamation

Meddela varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt du anser att varan är felaktig på info@biobran.se. När du har meddelat oss så skickar vi en förbetald returfraktsedal och anvisningar till dig. Meddela alltid eventuell reklamation snarast möjligt. Vi accepterar Allmänna reklamationsnämnden.

Retur

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat och obrukat skick i obruten originalförpackning. Vi följer distans och hemförsäljningslagen. Varan skall returneras med originalförpackning och i väsentligen oförändrat skick. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt.

Coockies

Denna webbplats använder så kallade cookies, kakor av textfiler som spares på din dater för att du som kind ska kunna använda butiken på bästa tänkbara sätt.

Operatören av webshopen är NaturaPro s.r.o / Privat aktiebolag/, Male Vinice 3666/31, 90025, Chorvatsky Grob, Slovakia / ID nr: 51766264 / Skatteidentifikationsnummer: 2120785348/ kontakt info@biobran.se/

Medlem av

svenske egenvarld